ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Cahit Kural İlkokulu

1-C sınıfı olarak yürütmekte olduğumuz STEAM projemiz

1-C sınıfı olarak  yürütmekte olduğumuz şubat ayında başlayan  STEAM projemizin sonuna geldik.

1-C sınıfı olarak yürütmekte  olduğumuz  eTwinning  FAIRY TALE LABORATORY STEAM  projemizin sonuna geldik.Yabancı ortaklı olan projemizin amacı, eğlenceli STEAM aktivitelerini kullanarak çocukları okumaya veya okumayı öğrenmeye motive etmektir. Her ay öğretmenler bir peri masalı seçtriler , etkinlikler planlandı ve sonuçları, fikirleri diğer katılımcılarla paylaşılarak eğlenceli aktiviteler gerçekleştirildi.

STEAM, Bilim, Teknoloji, Mühendislik, Sanat ve Matematik'in kısaltmasıdır. Öğrencileri gerçek dünyadaki sorunlar hakkında daha geniş düşünmeye ve çeşitli beceriler öğrenmeye teşvik eden entegre bir öğrenme yaklaşımıdır.

STEAM ile dersleri eğlenceli ve aktif hale getirerek çocukları okumaya teşvik edelim!

Yayın: 15.05.2021 - Güncelleme: 14.01.2023 18:26 - Görüntülenme: 229