STEM PROJEMİZİN GENEL AMAÇLARI

Fairy tale laboratory (STEAM)

About the project:

The idea of project is to motivate children to read or learn to read using fun STEAM activities. Every month teachers will choose one fairy tale, plan activities and share the results, ideas with other participants

STEAM is the abbreviation for Science, Technology, Engineering, Art & Math. It's an integrated approach to learning that encourages students to think more broadly about real-world problems, learn various skills.

Let's encourage children to read by making lessons fun and active with STEAM!

Aims:

·       Motivate children to read

·       Use more STEAM activities in lessons

·       Help children to learn in active way.

·       Exchange your ideas with other teachers.

Work process:

Every month each teacher chooses one fairy tale and plans STEAM activity with children (participants also can choose the same fairy tale as others, exchange ideas). The results of lessons (photos, videos, kids work) will be shared with other participants.

Expected results:

Every month teachers will share the results of the work with others. It can be photos, kids work, short videos, etc.

Peri masalı laboratuvarı (STEM)

Projenin amacı, eğlenceli STEAM aktivitelerini kullanarak çocukları okumaya veya okumayı öğrenmeye motive etmektir. Her ay öğretmenler bir peri masalı seçecek, etkinlikler planlayacak ve sonuçları, fikirleri diğer katılımcılarla paylaşacak.

STEAM, Bilim, Teknoloji, Mühendislik, Sanat ve Matematik'in kısaltmasıdır. Öğrencileri gerçek dünyadaki sorunlar hakkında daha geniş düşünmeye ve çeşitli beceriler öğrenmeye teşvik eden entegre bir öğrenme yaklaşımıdır.

STEAM ile dersleri eğlenceli ve aktif hale getirerek çocukları okumaya teşvik edelim!

Amaçları:

• Çocukları okumaya motive edin

• Derslerde daha fazla STEAM aktivitesi kullanın

• Çocukların aktif bir şekilde öğrenmelerine yardımcı olun.

• Fikirlerinizi diğer öğretmenlerle paylaşın.

İş süreci:

Her öğretmen her ay bir peri masalı seçer ve çocuklarla STEAM etkinliği planlar (katılımcılar ayrıca diğerleriyle aynı masalları seçebilir, fikir alışverişinde bulunabilirler). Derslerin sonuçları (fotoğraflar, videolar, çocuk çalışmaları) diğer katılımcılarla paylaşılacaktır.

Beklenen sonuçlar:

Öğretmenler her ay çalışmanın sonuçlarını başkalarıyla paylaşacak. Fotoğraflar, çocuklar çalışması, kısa videolar vb. Olabilir.

Yayın: 15.05.2021 - Güncelleme: 14.01.2023 18:28 - Görüntülenme: 164