Kas

Okulumuz 1/C sınıfı öğretmeni ILKAY DURU onderliğinde HARFLERIN DANSI eTwinning Projesi  kapsamında öğrencilerimizin yaptıgı drama calişmalarından örnekler.Videoları izlemek için aşağıdaki bağlantılara tıklayınız...

Kas

Emekli olan Sınıf Öğretmenimiz Nuran ÇUBUKÇU'yu evinde ziyaret ederek, Hizmet Şeref Belgesini ve okul olarak yatırdığımız plaketimizi takdim ettik ve Öğretmenler Günü'nü kutladık.Öğretmenimize emeklilik hayatında huzurlu,mutlu ve sağlıklı bir yaşam dileriz.

Kas

Cahit Kural İlkokulu öğretmenlerinden İlkay Duru ve Öznur Tiryaki önderliğinde Listen To The Nature proje ekibi ile Atatürk ün anısına yapılan etkinlik aşağıda paylaşılmıştır.

Kas

Cahit Kural İlkokulu öğretmenlerinden İlkay Duru ve Öznur Tiryaki önderliğinde kardeş ülkemiz Azerbaycan'ın Bayrak Günü'nü Listen ToThe Nature proje ekibi olarak öğrencilerin çalışmaları.

Ekm

Cahit Kural Ilkokulu öğrencileri  eTwining Listen To The Nature  Proje ekibi İlkay Duru ve Öznur Tiryaki önderliğinde kodlama haftası etkinliklerine katıldılar.Konuyla ilgili detaylı bilgiye aşağıda linten ulaşılabilir.

Haz

Okulumuz 4-C sınıfının Smile to the Nature eTwining projesi kapsamında gerçekleştirdiği çalışmalar yerel basın ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti basınında yer aldı.

Nis

Eskişehir – Tepebaşı Cahit Kural İlkokulu 4-C Sınıf öğrencileri öğretmenleri İlkay DURU rehberliğinde Smile to the Nature eTwining projesi kapsamında normal yaşamın sürdürülmesi konusunda zorlukların yaşandığı korona günlerinde evlerinin balkonlarında meyve ve sebze tohumları ektiler, çiçek yetiştirdiler. Ayrıca yiyeceğe ulaşmakta sıkıntı çeken sokak hayvanlarını evlerinin  penceresinden ve bahçesinden beslediler. Öğrenciler bu proje etkinlikleriyle yakın çevrelerindeki canlılara karşı sorumluluk duyguları gelişti ve üreten bireyler olma mutluluğu yaşadılar.

Mrt

2-C Sınıfı öğrencilerimiz atasözü ve deyimleri somutlaştırarak anlatmak amaçıyla yaptıkları çalışmalar okulumuzda sergilendi.Yapılan çalışmalar çok beğenildi.

Şbt

Okulumuz 2-C,3-C ve 4-C Sınıfı öğrencilerinin yapmış olduğu cam ve seramik çalışmalarına ait eserler okulumuz çok amaçlı salonunda sergilendi.

Şbt

Öğrencilerimizin Kızılay için ördükleri atkılar hazır. Örülen atkıları öğrencilerimiz önce kendileri denediler.

Şbt

1-B Sınıfında Perşembe Günleri Akıl ve Zeka Oyunları çalışmaları çok zevkli geçiyor.

Şbt

4/C sınıfı öğrencilerimizin Kızılay için ördüğü atkılar hazır, sahiplerini bekliyor.Öğrencilerimize emekleri için teşekkür ederiz.

Ock

4-C Sınıfı öğrencilerimiz İngilizce mektuplaşarak ingilizcelerini geliştirmeye çalışıyor.

Ock

4-C Sınıfı Öğrencilerimizin Kızılay'a gönderilmek üzere atkı yapmaya başladılar.