Okul sağlığı kapsamında Okulumuzda Yapılan Sabah Egzersizleri

Şbt

1 A sınıfı Hayat Bilgisi Dersinde Sağlık Beslenme konusu kapsamında sınıfta  sağlıklı kahvaltı etkinliği gerçekleştirdi.

Şbt

Ock

Okulumuz 1-B Sınıfı öğrencisi Melek BAYIR'ın okuma yazmayı öğrendikten sonra,Eskişehir Valisi Hüseyin AKSOY'a yazdığı mektubun karşılığı,Sayın Valimizden öğrencimize teslim edilmek üzere okul müdürlüğümüze ulaştı.Okul Müdürümüz İsmail MEŞE,Sayın Valimiz tarafından öğrencimize gönderilen mektup ve hediyeleri,karne töreninde öğrencimiz Melek BAYIR'a teslim etti.Heyecen içerisinde mektubunu okuyan öğrencimiz;hediye kitapları ve satranç takımı görünce satrançta artık babasını yenmek istediğini söyledi.

Okul Müdürümüz İsmail MEŞE,Melek BAYIR'ın öğretmeni Musa Özgür KARATAY ve emeklerinden dolayı tüm öğretmenlerimize teşekkür etti.

Okulumuz ve Öğrencilerimiz adına Sayın Valimize teşekkür ederiz.

Ock

Öğrencilerimiz İlk Dönem Karnelerini Aldılar.

Ock

Okulumuz 1A ve 1C sınıflarını 113 FİLO komutanlığından F16 pilotları ziyaret ettiler.Havacılık hakkında tanıtım yaptılar.

Ock

Velimiz Türkçe Öğretmeni Duygu Duran Çocuklarımıza Çirkin Ördek Masalını Okudu.

Ock

4.sınıf öğrencilerimizi Bilgi yarışması,en sevdiğini paylaş,tiyatro etkinliği gibi konu başlıklarından oluşan son hafta etkinlikleri

Ock

3.Sınıf öğrencilerimizin Tiyatro,Bilgi yarışması,sevdiğini paylaş konu başlıklarından oluşan son hafta etkinlikleri