Nis

Rehber öğretmenimiz tarafından velilere yönelik Akran Zorbalığı ve Psikolojik Risk Faktörleri konuları çerçevesinde seminer çalışması yapılmıştır.

Nis

2 Nisan BM tarafından Otizm Farkındalık Günü olarak ilan edilmiştir.

Bu farkındalıkla 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü'nü de fırsat bilerek Otizm Spektrum Bozukluğu olan öğrencilerimizin toplumsal kabulünü artırmak, sosyal etkileşimlerini sağlamak ve gündelik sorunlarına dikkat çekmek amacıyla  okullarımızda bir takım etkinlikler gerçekleştirdik.

Mrt

Kütüphaneler haftası etkinlikleri çerçevesinde okulumuz 3-B sınıfı öğrencileri, velileri ile birlikte bahçede kitap okuma etkinliği gerçekleştirmiştir.

Mrt

Birleşmiş Milletler tarafından 22 Mart "Dünya Su Günü "olarak kabul edilmiştir.Öğrencilerimize suyun vazgeçilmez bir yaşam kaynağı olduğuna, su kaynaklarımızın tükenmemesi için tasarruflu davranmamız gerektiği bilincini kazandırmak adına okulumuzda sınıf içi etkinlikler düzenlenmiştir.

Mrt

.Birleşmiş Milletlerin 2011 yılında down sendromuna dikkat çekmek için ilan ettiği 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Gününde tüm dünyada down sendromu ile ilgili farkındalık oluşması için farklı renkte çoraplar giyiliyor.

21 Mart 2024 Çarşamba günü okulumuzda öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ellerine iki farklı renkte çorap giyerek "Down Sendromlular Farkındalık Günü" için farkındalık yaratma etkinliği yaptılar.  Aynı zamanda sabah sporu yaparak ellerini havaya kaldırırarak ellerine  farklı renkte giymiş oldukları çoraplarla dikkat çektiler.

Down sendromu bir hastalık değil, genetik bir farklılıktır ve "Gerçek sevgi, kromozom saymaz."

#rengimizbelliolsun

#downturkiye

Mrt

Okulumuz  sınıf  öğretmeni Esma ÇAVAÇ'ın yürütmekte olduğu TERTEMİZ YARINLAR OKULLARDA BAŞLAR projesi kapsamında 4.sınıf ve 3.sınıf  veli , öğretmen  ve öğrenci işbirliği ile  okulumuz bahçesine çiçekler ekildi. 4.sınıf öğretmenlerimiz Gülser PORTAKAL, Arzu ACAR, İlkay DURU , 3.sınıf öğretmenimiz Neslihan İlgün ve projeyi yürütmekte olan öğretmenimiz Esma ÇAVAÇ'a  ayrıca öğrenci ve velilerimize okul idaresi adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109. Yıl Dönümü kapsamında okulumuzda düzenlediğimiz törenlerde, öğrencilerimiz hazırladıkları etkinliklerle göz doldurdular.

Mrt

Tübitak tarafından okumuza gönderilen kitaplar okul kütüphanemize yerleştirildi.

Mrt

3-B Sınıfı öğrencilerimizin  Yapay Çevre Projesi kapsamında yaptıkları çalışmalardan örnekler.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma etkinliği gerçekleştirildi.

Okul sağlığı kapsamında Okulumuzda Yapılan Sabah Egzersizleri

Şbt

1 A sınıfı Hayat Bilgisi Dersinde Sağlık Beslenme konusu kapsamında sınıfta  sağlıklı kahvaltı etkinliği gerçekleştirdi.